C O M U N I C A M ?

Fiecare dintre noi, probabil, atinge o virsta, cind cele mai relevante amintiri sunt pline de nostalgie. Si ce este mai interesant, ca asa numita "virsta" este foarte diferita. La cineva vine mai devreme, altcineva se pomeneste intr-o zi, ca este inbatrinit. Cum sa opresti rasfoitul grabit al foilor din calendar? Coplesit de amintiri, dureroase doar prin faptul ca toate sunt " la trecut" , ne lasam dusi uneori de o apasatoare indispozitie.
Atit de mult vreau sa gasim puterile de a depasi aceste complexe, atit de mult doresc impreuna cu dstra sa trezim bucuria in noi, sa ne amintim cum se ride, ca se pare ca am uitat, sa ne amintim...
Acest blog este pentru Noi, va salut cu drag pe toti vizitatorii si va zic BINE ATI VENIT!

среда, 22 июля 2009 г.

Oare cu adevarat e problema?



Se intimpla ceva cu noi , pedagogii. Ne captusim viata cu atita lene, ca nu este prea simplu sa scoti la iveala adevaratele noastre valori. Dar mai permitem noi sa avem adevarate valori? Mai incercam dorinta de a ne promova anumite virtuti?
Superficiali si plictisiti pasim pragul scolii . Am acoperit cu uitare fiorul cela din suflet, chemat de bucuria unui succes. Zilele si-au schimbat culoarea , toate se aseamana prin monotonie si plictiseala. Lectiile trec, timpul alearga, in carnete de munca se aduna "experienta".
Ai uitat cum se ride , ai uitat adevarata bucurie a unei lectii reusite, esti o umbra ce treci prin viata copilului, fara a emana caldura.
Nu te mai implici, pentru ca nu se plateste, iar pentru ce se plateste , consideri , ca te consumi suficient de mult...
Ramine in asteptare , coplesit de iluzii desarte, dornic sa afle ceva de la tine, elevul, poate unul singur, doar unul, cel care nu poate astepta sa ne treaca noua proasta dispozitie.

Комментариев нет: